Maak kennis met ons team

De goede ontwikkeling van uw 'patotterke' staat of valt met de liefde en aandacht die het krijgt. In ons kinderdagverblijf werken alleen maar zorgzame en toegewijde mensen, die met veel plezier hun tijd en inspanningen aan uw kindje spenderen. Al onze medewerkers hebben een hart voor kinderen, en weten perfect wat ze moeten doen in elke situatie. U kan hieronder met ons team te Temse kennismaken.

Pascal Monnissen

Pascal

Hallo, Mijn naam is Pascal en maak sinds 2010 deel uit van het Patotterkesteam. De jaren daarvoor was ik vooral werkzaam als vertegenwoordiger in allerlei branches.

Samen met mijn Partner Evi hebben we elk 2 zonen en  zijn we ook de trotse eigenaars van het nieuwe ’t Patotterke  dat sinds  januari 2018 zijn deuren opende.  

Jullie zullen me niet in de klasjes zien als begeleider, maar ik houd me vooral bezig met administratie, onderhoud, koken,  herstellingen, enz….

Evi Van Damme

Evi

Op 12 augustus 1980 kwam ik 2 weken te vroeg op deze wereld, mijn ouders noemden me Evi.

Al op vrij jonge leeftijd (13 jaar) begon ik wekelijks een aantal keren te babysitten. 
Sommige mensen uit mijn buurt zeiden dan "jij gaat later iets met kinderen doen". En gelijk hadden ze.

Op 18-jarige leeftijd kreeg ik de kans om samen met mijn zus het kinderdagverblijf 't Patotterke over te nemen. Ik heb er 3 jaar samen met mijn zus gewerkt tot zij problemen kreeg met haar rug en ik voor een verschrikkelijke keuze stond: ermee stoppen of de stap alleen wagen. Gelukkig heb ik voor het laatste gekozen. Ik doe mijn werk al sinds september 1999 met hart en ziel, omdat dit voor mij gewoon een droom is die werkelijkheid geworden is.

Sylvia Liessens

Hallo, mijn naam is Sylvia Liessens, ik ben geboren op 28-11-1968 en woon in Temse sinds ik gehuwd ben met Yvan Riské. Als studies heb ik de richting Publiciteit-Grafiek gevolgd omdat ik graag creatief bezig ben. Ik heb twee kinderen: een dochter en een zoontje. Sinds ik zelf kinderen heb, is het duidelijk geworden dat kinderen voor mij héél belangrijk zijn. Daarom ben ik ook zo blij dat ik dit beroep mag uitoefenen.

Het was een droom van mij om les te geven in het kleuteronderwijs maar nu ik dit werk doe is voor mij mijn droom werkelijkheid geworden. Het bezig zijn met kinderen, het is niet belangrijk hoe oud ze zijn, geeft mij echt voldoening. Het is ook daarom dat ik nooit het gevoel heb dat ik aan het werken ben. Ik vind het een eer dat ik dag in, dag uit voor de kindjes van anderen mag zorgen. Dus u ziet het: uw kinderen zijn bij mij echt wel in goede handen en zullen de alle aandacht en liefde krijgen die elk kind verdient.

Kjenta De Paradé

Kjenta

Hey, Mijn naam is Kjenta, geboren op 3/11/1992.
Ik kom uit een gezin met 8 kinderen.(7 meisjes, 1jongen) Ja hoor, met momenten heel erg druk???? Maar aangezien ik de tweede oudste ben kon ik al meehelpen met de kleinere.
Ondertussen ben ik zelf ook al trotse mama van 2 schatten.

Toen ik nog een kleuter was zei ik altijd “later word ik juf”.
En ja hoor in juni 2011 behaalde ik mijn diploma kinderzorg. Na een hele leuke, leerrijke stage in ‘t Patotterke kreeg ik ook de kans om hier te komen werken. Deze kans heb ik dan ook direct gegrepen. Sinds juli 2011 sta ik dagelijks met een glimlach op om voor jullie kapoentjes te komen zorgen!

De ontwikkeling dat een kind doormaakt vind ik erg interessant. Kinderen zijn uit zichzelf spontaan en ieder kind is uniek. Ook vind ik het mooi hoe kinderen zich ontwikkelen en wil ik daar een zo goed mogelijke bijdrage aan leveren!

Ellen Convents

Hallo, mijn naam is Ellen Convents en ben geboren op 4 februari 1989 te Bornem. Vanaf mijn 15de ben ik beginnen met babysitten tot mijn 25ste. Sinds de lagere school wist ik al dat ik later iets met kinderen wou doen. Dus heb ik in mijn studies gekozen voor de richting kinderverzorging en ben ik in 2008 afgestudeerd als kinderverzorgster.


Ik heb dus heel wat ervaring met kinderen door al mijn stages die ik al heb gedaan. Toen ik afstudeerde wou ik vooruit in het leven en ben ik in 2-ploegen beginnen werken bij Alcon.
Maar na 8 jaar daar gewerkt te hebben is het tijd om mijn droom verder te zetten en te gaan werken met kindjes. Ik ben heel blij dat ik een juf van 't Patotterke mag zijn.

 

Nele Baert

Nele

Mijn naam is Nele en ik kwam ter wereld in Beveren op 8 augustus 1995. Sinds 12 april 2018 ben ik een super trotse mama van de kleine deugeniet Ferre. Ik ben de tweede van vier kinderen en heb dus een oudere broer en een jongere broer en zus.

Op mijn 17e ben ik monitrice geworden om kazou kampen van CM te begeleiden. Verder heb ik ook enkele jaren les gegeven aan kindjes van het 1e tot het 4e leerjaar. Na het behalen van mijn diploma interieurvormgeving heb ik beslist dat ik hier niet verder in wil gaan en heb ik besloten mijn passie en liefde voor kinderen uit te breiden.

Ik ben gestart aan de opleiding begeleider in de kinderopvang en al snel kon ik wat kneepjes van het vak bijleren bij enkele kleine neefjes en nichtjes in mijn familie.

Ik ben dan ook heel blij dat ik deel mag zijn van het patotterkesteam. 

Ashley Heyninck

Hallo, ik ben Ashley Heyninck, geboren te Sint –Niklaas op 19 maart 1998. Heb 2 zussen en 1 broer, dus ben heel wat drukte gewoon om mij heen. Ik heb 7 jaar verzorging gestudeerd op Sint-Carolus, maar ook mijn 7de jaar kinderzorg heb ik af gemaakt. Ik werk heel graag met kindjes, ook de evolutie van het groeien interesseert me heel erg. Ook heb ik al op verschillende soorten stageplaatsen gestaan waar ik elke leeftijd wel eens gehad heb (buitenschoolse opvang, kinderopvang en kleuterklas). Ben ook heel creatief in het verzinnen van spelletjes en activiteiten.

Ik ben super blij dat ik in het team mag komen! Want heb al van mijn proefdag een supergoed gevoel met men collega’s en de kindjes. Zie het helemaal zitten! Knuffels Ashley.

 

 

Alexandra Maes

Hallo, mijn is Alexandra en ben geboren op 3 oktober 1997. Samen met mijn zus Axelle ben ik sinds 2015 de trotse meter van Tanguy en geniet ik enorm om met kinderen bezig te zijn.

Vanaf mijn 15 jaar babysit ik op kinderen tussen 0 en 9 jaar. Daar heb ik mijn hart verloren en wist ik dat mijn toekomst bij kindjes lag. In mijn resterende vrije tijd ben ik lid van KLJ Nieuwkeren.

Ikzelf kijk er elke dag naar uit om jullie kapoenen een fijne dag te bezorgen en zal dit dan ook met hart en ziel doen. Veel liefs Alexandra.

 

Lauren Pannier

Kiekeboe! Mijn naam is Lauren Pannier. Ik ben geboren in Beveren op 13 april 1996. Het begon allemaal toen ik 11 jaar was: Het moment dat ik als leerling van de basisschool naar de kleuterklas mocht om de kleuterjuf te helpen. Dan op mijn 15 jaar: Het moment dat mijn neefje werd geboren. Nog later op mijn 16 jaar: Het moment dat ik voor de eerste keer kon gaan babysitten. Uiteindelijk was er dat andere moment: 18 jaar en een diploma op zak. Wat nu? Ik begon een opleiding kleuteronderwijs. Dit heb ik na twijfelen stopgezet. Ik zocht nog meer het verzorgende aspect, dus begon ik aan een specialisatiejaar kinderzorg. Dat was het! Dat beroep!

Kinderbegeleidster wou en wil ik zijn. Kinderen, kleine mensjes die klaar staan om de wereld te ontdekken, die van alles uitsteken, die liefde geven, die ontwikkelen,… Wat fascineert me dat enorm. Ik sta te popelen om met die patotterkes te werken. Vele knuffels!

Sandra De Tender

Hallo, mijn naam is Sandra De Tender en ik ben geboren op 31 mei 1970 in Sint-Niklaas. Ik woon sinds 1989 in Temse en ben mama van 8 kinderen waaronder juf Kjenta. Ik heb een diploma kapster maar heb dit nooit uitgeoefend omdat ik fulltime mijn heb groot gebracht.

Sinds ik mama ben zit ik volop tussen de kinderen en kijk er ook enorm naar uit om voor jullie patotters te zorgen.

Mijn taak in de creche zal zich voornamelijk afspelen in de keuken maar houd me ook bezig met het proper houden van de opvang. Indien nodig zal ik ook worden ingeschakeld in de groepen.

Stephanie Vanderheyden

Heeey allemaal!  Ik ben Stephanie, geboren op 20/06/1994 en ik woon in Steendorp. Ik heb 3 broers en 2 zussen, ik ben de jongste van de 6. Ik ben zelf al 7 keer tante en 1 keer meter. Sinds september 2017 ben ik zelf ook mama. Van kleins af aan ben ik dus opgegroeid met baby’tjes om me heen. Een goedkope babysit voor mijn zussen en broers was ik doorheen de jaren. Ik wou graag kinderzorg doen maar doordat die een BSO richting is en ik niet wou zakken van aso naar bso heb ik sport gevolgd. Ik ben hierin afgestudeerd en geef sinds mijn 16 sportkampen in de vakanties. Mijn hartje ligt dus al heeeeel lang bij kindjes en baby’tjes.

Hierna heb ik nog een opleiding leerkracht lichamelijke opvoeding gevolgd maar pubers waren niet echt iets wat ik met hart en ziel deed. Ik heb hierna nog een opleiding personal coach fitness gevolgd. Ik heb eigenlijk heel veel gedaan maar mijn hartje ligt echt bij de kindjes. Vandaar dat ik super blij ben dat ik een deel ben geworden van het patottertjes-team. 

Kyana Christiaens

Hallo, mijn naam is Kyana Christiaens, ik liet mijn eerste schreeuw horen op 08/10/1993 in Jette. Nog geen 3 jaar later kreeg ik er een broer bij Davor, waarmee ik een heel goede band heb. Wij groeide samen op met onze ouders in Zele, waar ik nu nog steeds woon. Op school studeerde ik af als kinderverzorgster. Ik werd vroeger altijd het moedertje van de familie genoemd omdat ik steeds bezig was met de kleine spruiten van de familie, toen wist ik dat ik dit later heel graag zou willen doen.

Het is gewoon genieten als je kindjes ziet lachen en spelen, de knuffels die je dan krijgt is een geweldig gevoel. Ben dan ook heel blij dat ik bij het pattoterke's team mag werken.

Lize Koper

Ons Team Temse - Nele

Dag iedereen !

Mijn naam is Lize Koper geboren op 8/05/1992 te Beveren. Ik heb de studierichting kinderzorg gevolgd in Sint-Carolus en deze met vrucht beëindigd. Ondertussen heb ik al een vijftal jaar ervaring als kinderbegeleidster in zowel crèches als in de buitenschoolse kinderopvang. Je kan er dus op rekenen dat ik al heel wat kneepjes van het vak ken ! Ik vind de leef-en denkwereld van jonge kinderen enorm fascinerend, en zal dan ook alles uit de kast halen zodat ieder uniek kind op eigen tempo zijn talenten kan ontwikkelen. Met vragen of opmerkingen kan je steeds bij mij terecht, want een goede communicatie is de belangrijkste basis bij het opvoeden van kinderen. 
Ik heb er alvast heel veel zin in !
Groetjes.

   

Bianca De Meyer 

Hallo!

Mijn naam is Bianca en ik ben geboren te Sint-Niklaas op 12/08/1997. Ik ben afgestudeerd op sint-Carolus met een diploma als kinderverzorgster. Zelf ben ik de jongste van drie, met twee oudere broers ben ik dus wel wat gezellige drukte rondom mij gewoon.
Mijn passie voor kinderen zit er al in van toen ik nog vrij jong was en deze is alleen maar blijven groeien.
De vakantiejobs die ik elke zomer deed werden daar dan ook met gevuld: kampen geven, werken in de crèche of buitenschoolse opvang deed ik met plezier.
Nu ik in het echte werkveld sta kan ik hier nog meer van genieten.

Ik kijk er alvast naar uit om jullie patotterkes een leuke dag te bezorgen! 

 

Zoë Heidbuchel

Hoi Hoi,
Mijn naam is Zoë, wat levensvreugde betekend! Op 9 mei 1996 kwam ik op de wereld met een grote glimlach. Broers of zussen heb ik niet, wel heb ik een fantastische partner waar ik met samenwoon in het pittoreske Bazel. Ik ben afgestudeerd als etalagiste, creatief bezig zijn doe ik graag. Mijn creatieve brein en de zorgzaamheid brengt mij tot mijn studie van
bachelor kleuteronderwijs. Momenteel zit ik in mijn laatste jaar & voer ik mijn stages uit via een flextraject. Op deze manier zit ik meteen 4 dagen in de praktijk.
Ik ben dan ook dankbaar dat ik hier in ‘t Patotterke mijn steentje mag bijdragen.
Als kleuterleidster in spe zal mijn kennis een aanvulling zijn op de zorgzaamheid. Ik zal jullie kleine kapoenen dan ook de tijd van hun leven bezorgen. Mijn doel is dat elk kind zich thuis voelt en zich optimaal kan ontwikkelen op z’n eigen tempo!

Elke dag met een glimlach opstaan om voor jullie spruiten te zorgen is een droom die uitkomt!

Liefs Zoë

Doornstraat 16A
9140 Temse - België


Tel : 03 711 30 60
Gsm : 0476 51 29 85
evivandamme@hotmail.com
Ond NR 0643 476 719