Maak kennis met onze kinderverzorgsters

De goede ontwikkeling van uw patotterke staat of valt met de liefde en aandacht die het krijgt. In Kinderdagverblijf ’t Patotterke werken alleen maar zorgzame en toegewijde mensen, die met veel plezier hun tijd en inspanningen aan uw kindje spenderen.

Hart voor kinderen

Al onze medewerkers hebben een hart voor kinderen, en weten perfect wat ze moeten doen in elke situatie. U kan hieronder met ons team van kinderverzorgsters in Temse kennismaken. Zij stellen zich een voor een aan u voor.

Pascal

Pascal

Ik maak sinds 2010 deel uit van het Patotterkesteam. De jaren daarvoor was ik vooral werkzaam als vertegenwoordiger in allerlei branches. Samen met mijn partner Evi hebben we elk 2 zonen en zijn we ook de trotse eigenaars van het nieuwe ’t Patotterke, dat in januari 2018 zijn deuren opende. Jullie zullen me niet in de klasjes zien als begeleider, ik houd me vooral bezig met administratie, onderhoud, koken, herstellingen…

Evi

Evi

Op 12 augustus 1980 kwam ik 2 weken te vroeg op deze wereld. Al op mijn dertiende begon ik wekelijks een aantal keren te babysitten.  Sommige mensen uit mijn buurt zeiden dan: "Jij gaat later iets met kinderen doen". En gelijk hadden ze. Op 18-jarige leeftijd kreeg ik de kans om samen met mijn zus het kinderdagverblijf 't Patotterke over te nemen. Ik heb er 3 jaar samen met mijn zus gewerkt tot zij problemen kreeg met haar rug en ik voor een verschrikkelijke keuze stond: ermee stoppen of de stap alleen wagen. Gelukkig heb ik voor het laatste gekozen. Ik doe mijn werk al sinds september 1999 met hart en ziel omdat dit voor mij gewoon een droom is die werkelijkheid geworden is.

 

Sylvia

Ik ben geboren op 28 november 1968 en woon in Temse sinds ik gehuwd ben met Yvan Riské. Als studies heb ik de richting Publiciteit-Grafiek gevolgd omdat ik graag creatief bezig ben. Ik heb twee kinderen: een dochter en een zoontje. Sinds ik zelf kinderen heb, is het duidelijk geworden dat kinderen voor mij héél belangrijk zijn. Daarom ben ik ook zo blij dat ik dit beroep mag uitoefenen. Het was een droom van mij om les te geven in het kleuteronderwijs maar nu ik dit werk doe is voor mij mijn droom werkelijkheid geworden. Het bezig zijn met kinderen, het is niet belangrijk hoe oud ze zijn, geeft mij echt voldoening. Het is ook daarom dat ik nooit het gevoel heb dat ik aan het werken ben. Ik vind het een eer dat ik dag in, dag uit voor de kindjes van anderen mag zorgen. Dus u ziet het: uw kinderen zijn bij mij echt wel in goede handen en zullen de alle aandacht en liefde krijgen die elk kind verdient.

Kjenta

Kjenta

Ik ben geboren op 3 november 1992 en kom uit een gezin met 8 kinderen (7 meisjes, 1 jongen). Ja hoor, met momenten was het heel erg druk! Maar aangezien ik de tweede oudste ben, kon ik al meehelpen met de kleinere. Ondertussen ben ik zelf ook al trotse mama van 2 schatten. Toen ik nog een kleuter was zei ik altijd: “Later word ik juf.” En ja hoor, in juni 2011 behaalde ik mijn diploma kinderzorg. Na een hele leuke, leerrijke stage in ‘t Patotterke kreeg ik ook de kans om hier te komen werken. Deze kans heb ik dan ook direct gegrepen. Sinds juli 2011 sta ik dagelijks met een glimlach op om voor jullie kapoentjes te komen zorgen! De ontwikkeling die een kind doormaakt, vind ik erg interessant. Kinderen zijn uit zichzelf spontaan en ieder kind is uniek. Ook vind ik het mooi hoe kinderen zich ontwikkelen en ik wil daar een zo goed mogelijke bijdrage aan leveren!

Ellen

Ik ben geboren op 4 februari 1989 te Bornem. Vanaf mijn 15de ben ik begonnen met babysitten tot mijn 25ste. Sinds de lagere school wist ik al dat ik later iets met kinderen wou doen. Dus heb ik in mijn studies gekozen voor de richting kinderverzorging en ben ik in 2008 afgestudeerd als kinderverzorgster. Ik heb dus heel wat ervaring met kinderen door alle stages die ik al heb gedaan. Toen ik afstudeerde wou ik vooruit in het leven en ben ik in 2-ploegen beginnen werken bij Alcon. Maar na 8 jaar daar gewerkt te hebben is het tijd om mijn droom verder te zetten en te gaan werken met kindjes. Ik ben heel blij dat ik een juf van 't Patotterke mag zijn.

Nele

Nele

Ik kwam ter wereld in Beveren op 8 augustus 1995. Sinds 12 april 2018 ben ik een supertrotse mama van de kleine deugniet Ferre. Ik ben de tweede van vier kinderen en heb dus een oudere broer en een jongere broer en zus. Op mijn 17de ben ik monitrice geworden om Kazou-kampen van CM te begeleiden. Verder heb ik ook enkele jaren lesgegeven aan kindjes van het eerste tot het vierde leerjaar. Na het behalen van mijn diploma interieurvormgeving heb ik beslist dat ik hier niet verder in wil gaan en heb ik besloten mijn passie en liefde voor kinderen uit te breiden. Ik ben gestart aan de opleiding begeleider in de kinderopvang en al snel kon ik wat kneepjes van het vak bijleren bij enkele kleine neefjes en nichtjes in mijn familie. Ik ben dan ook heel blij dat ik deel mag zijn van het Patotterkes-team.

Ashley

Ik ben geboren te Sint-Niklaas op 19 maart 1998. Ik heb 2 zussen en 1 broer, dus ik ben heel wat drukte gewoon om mij heen. Ik heb 7 jaar verzorging gestudeerd op Sint-Carolus, maar ook mijn 7de jaar kinderzorg heb ik af gemaakt. Ik werk heel graag met kindjes, ook de evolutie van het groeien interesseert me heel erg. Ook heb ik al op verschillende soorten stageplaatsen gewerkt, waar ik elke leeftijd wel eens gehad heb (buitenschoolse opvang, kinderopvang en kleuterklas). Ik ben ook heel creatief in het verzinnen van spelletjes en activiteiten. Ik ben superblij dat ik in het team mag komen! Ik heb al vanaf mijn proefdag een supergoed gevoel met mijn collega’s en de kindjes.

 

Alexandra

Piep, mijn naam is Alexandra en ik vier mijn verjaardag op 3 oktober. Ik ben trotse meter en geniet enorm om met kinderen bezig te zijn. Vanaf mijn 15 jaar babysitte ik op kinderen tussen 0 en 9 jaar. Daar heb ik mijn hart verloren en wist ik dat mijn toekomst bij kindjes lag. Ook de jeugdbeweging vind ik geweldig! In mijn resterende vrije tijd hou ik me bezig met lopen en spendeer ik veel tijd met familie en vrienden. Samen met juf Lauren ben ik trotse juf van de blauwe Nijntjes klas. Wat is het fijn om met onze peuters te knuffelen, te knutselen, te spelen, ... Ikzelf kijk er elke dag naar uit om jullie kapoenen een fijne dag te bezorgen en doe dit dan ook met hart en ziel.

 

Lauren

Kiekeboe! Ik ben geboren in Beveren op 13 april 1996. Het begon allemaal toen ik 11 jaar was: Het moment dat ik als leerling van de basisschool naar de kleuterklas mocht om de kleuterjuf te helpen. Dan op mijn 15 jaar: het moment dat mijn neefje werd geboren. Nog later op mijn 16 jaar: het moment dat ik voor de eerste keer kon gaan babysitten. Uiteindelijk was er dat andere moment: 18 jaar en een diploma op zak. Wat nu? Ik begon een opleiding kleuteronderwijs. Dit heb ik na twijfelen stopgezet. Ik zocht nog meer het verzorgende aspect, dus begon ik aan een specialisatiejaar kinderzorg. Dat was het! Dat beroep! Kinderbegeleidster wou en wil ik zijn. Kinderen, kleine mensjes die klaar staan om de wereld te ontdekken, die van alles uitsteken, die liefde geven, die ontwikkelen… Wat fascineert me dat enorm. Ik sta te popelen om met die patotterkes te werken.

 

Kyana

Ik liet mijn eerste schreeuw horen op 8 oktober 1993 in Jette. Nog geen 3 jaar later kreeg ik er een broer bij Davor, met wie ik een heel goede band heb. Wij groeide samen op met onze ouders in Zele, waar ik nu nog steeds woon. Op school studeerde ik af als kinderverzorgster. Ik werd vroeger altijd het moedertje van de familie genoemd omdat ik steeds bezig was met de kleine spruiten van de familie, toen wist ik dat ik dit later heel graag zou willen doen. Het is gewoon genieten als je kindjes ziet lachen en spelen, de knuffels die je dan krijgt is een geweldig gevoel. Ben dan ook heel blij dat ik bij het Pattoterkes-team mag werken.

Lize

Ons Team Temse - Nele

Ik ben geboren op 8 mei 1992 te Beveren. Ik heb de studierichting kinderzorg gevolgd in Sint-Carolus en deze met vrucht beëindigd. Ondertussen heb ik al een vijftal jaar ervaring als kinderbegeleidster in zowel crèches als in de buitenschoolse kinderopvang. Je kan er dus op rekenen dat ik al heel wat kneepjes van het vak ken! Ik vind de leef- en denkwereld van jonge kinderen enorm fascinerend, en zal dan ook alles uit de kast halen zodat ieder uniek kind op eigen tempo zijn talenten kan ontwikkelen. Met vragen of opmerkingen kan je steeds bij mij terecht, want een goede communicatie is de belangrijkste basis bij het opvoeden van kinderen. Ik heb er alvast heel veel zin in!

 

Bianca

Ik ben geboren te Sint-Niklaas op 12 augustus 1997. Ik ben afgestudeerd op Sint-Carolus met een diploma als kinderverzorgster. Zelf ben ik de jongste van drie, met twee oudere broers ben ik dus wel wat gezellige drukte rondom mij gewoon. Mijn passie voor kinderen zit er al in van toen ik nog vrij jong was en deze is alleen maar blijven groeien. De vakantiejobs die ik elke zomer deed werden daar dan ook met gevuld: kampen geven, werken in de crèche of buitenschoolse opvang deed ik met plezier. Nu ik in het echte werkveld sta kan ik hier nog meer van genieten. Ik kijk er alvast naar uit om jullie Patotterkes een leuke dag te bezorgen!

 

Suma

Beste ouders,

Als eerst zou ik me graag voorstellen! Mijn naam is Suma Vercauteren en ik ben geboren op 7 juli 1998. Ik ben eadopteerd en mijn biologische ouders zijn mij zelf komen halen in India. Wat een avontuur op zich was dat! Samen met mijn ouders en broer woon ik in Temse. Ik ben zeer verheugd u mee te delen dat ik vanaf januari deel mag uitmaken van het kinderdagverblijf "T Patotterke". Hierbij zou ik in de gele klas staan samen met Juf Bianca.

Ik wil ook toelichten dat ik afgestudeerd ben als kinderverzorgster aan de middelbare school Sint-Carolus. En zodoende mijn ervaringen tijdens mijn stages ben ik zelf heel vertrouwd met kinderen van 0 t.e.m. 3 jaar. Wij als team zullen er alles aan doen zodat u kind de juiste educatieve vorming krijgt op een correcte manier. En natuurlijk de beste zorgen wat hij/zij verdient. Want hier doen we het voor!

 

Soleida

Soleida

Koekoek,
ik ben Soleida ,of om het soms gemakkelijk te maken ‘Sol’. Ik ben geboren op 1 juni 2001 te Sint-Niklaas.
Ik ben opgevoed in een gezin van 8 kinderen, waar juf kjenta deel van uitmaakt.
Ik ben het kleine zusje van juf kjenta, de derde jongste van het gezin.
Omdat ik zelf uit een groot gezin kom is het zorgzame en het helpen en verzorgen aan mij meegegeven.
Ik pas al sinds mijn 16de op kinderen en ik ben momenteel ook actief als trainster van kleuters binnen de gymnastiek. Hiervoor heb ik ook al in een kinderdagverblijf gewerkt. Ik kijk er naar uit om het enthousiaste team hier te versterken en jullie kapoenen te helpen groeien en samen met hun de wereld te ontdekken.

 

Elke

Elke

Hallo,
Ik ben Elke , geboren in Beveren-Waas op 28 maart 1977 en een zeer trotse mama van een prachtig meisje.
Na school heb ik jarenlang voor jetair gewerkt in het buitenland als animator/ choreografe. Dit gaf ik zowel aan de volwassenen als voor de kindjes(mini club), sport en spelactiviteiten, themadagen, familiedagen, shows verzorgen en zo veel meer… wat deed ik dit graag! Ik had mijn passie gevonden en mijn hart verloren om te werken met kindjes.
Ik heb de opleiding van kinderverzorgster gevolgd en mijn stages gelopen bij ’t pattoterke en in de kleuterschool.
Zo blij om nu ook deel uit te mogen maken van het fijne team hier.
Het vertrouwen, de liefde en warmte geven zodat het kind zichzelf kan zijn om te mogen groeien, spelen, ontdekken en ontwikkelingen op zijn eigen tempo tot een persoon met zijn eigen kwaliteiten, want voor mij is elk kind uniek!

 

Contacteer ons

Zo heeft u ons team van kinderverzorgsters in detail leren kennen. Heeft u nog bepaalde vragen voor Evi Van Damme van Kinderdagverblijf ’t Patotterke in Temse? Neem dan gerust even contact met ons op.

Beste gebruikers, deze site bewaart cookies op uw computer.
Het doel is om uw ervaring op onze website te verbeteren en u tegelijkertijd meer gepersonaliseerde diensten aan te bieden. Cookies worden ook gebruikt voor het personaliseren van advertenties. Als u meer informatie wilt over de cookies die wij gebruiken, raadpleeg dan ons Privacybeleid. Door cookies te accepteren, stemt u in met het gebruik ervan. U kunt de instellingen van de cookies ook aanpassen. Als u weigert, worden uw gegevens niet bijgehouden wanneer u deze site bezoekt. Er wordt slechts één cookie gebruikt in uw browser om uw voorkeur dat u niet gevolgd wilt worden te onthouden.
Cookie-instelling bewerken